Interclub voorjaar 2024

De lente is in aantocht wat betekent dat we uitkijken naar de eerste voorjaarsinterclub voor Bola Padel!

Hieronder alvast een overzicht van alle thuismatchen op Bola Padel. Supporters zijn natuurlijk hartelijk welkom!

Wat

Interclub is een teamcompetitie waar je voor Bola Padel strijdt tegen andere clubs in de regio. Je engageert je om de Bola kleuren te vertegenwoordigen op een positieve en sportieve manier, zo ga je ook om met anderen.

Wanneer

De speelmomenten voor interclub zijn altijd op vrijdag, zaterdag of zondag, afhankelijk van het niveau waarvoor je inschrijft. Gelieve hiermee rekening te houden bij de inschrijving.

De competitie start op 12 april en loopt maximaal tot 26 juni.

Alle algemene informatie hierrond (data, reeksen, enz.) vind je op Padel Vlaanderen. Lees dit grondig door voor je inschrijft.

Hoe

Wens je deel te nemen, maak of zoek een ploegje en stel een kapitein aan. Hij is diegene die zorgt voor de inschrijving van de ploeg en hij wordt de verbinding tussen de ploeg en de club.

Een ploeg telt minimum 6 en maximaal 8 spelers. Heb je nog geen ploeg, dan kan je individueel inschrijven en dan proberen wij voor jou de ideale ploeg te vinden. We kunnen een 20-tal ploegen voorzien met een maximum van 4 ploegen per reeks.

Aangezien er een beperkt aantal plaatsen is, werken we volgens het 'first come first served' principe. Wie als eerste een ploeg van minimaal 6 spelers doorgeeft, krijgt als eerste een plekje in de aangegeven reeks. Later kunnen er indien nodig nog tot 2 extra spelers toegevoegd worden.

Bijdrage

Nadat de ploegen definitief opgemaakt zijn, vragen wij een interclub bijdrage van 55 euro per persoon. Inbegrepen is:

  • Een funky Bola Interclub T-shirt. Hierdoor kunnen alle teams uniform de Bola kleuren verdedigen. Optie om te upgraden met short/rokje en sokken. Meer info in februari.
  • 4x interclubtraining (4x 1 outdoor terrein ter beschikking tussen 1/02 en 12/4)
  • drankje + pizza na de ontmoeting bij thuismatchen
  • nieuwe ballen per ontmoeting bij thuismatchen
  • de terreinen voor alle thuismatchen

De inschrijvingen voor de voorjaarsinterclub zijn afgesloten.