Meet the team!

Sabine Appelmans is de stuwende kracht achter Bola Training. Als gevestigde waarde in de Belgische tennis en padel scene brengt zij met haar aanstekelijk enthousiasme de padel microbe over op groot en klein.

Ze werkt samen met even enthousiaste en gediplomeerde trainers in kleine groepjes, rekening houdend met niveau en leeftijd.

Sabine Appelmans

In 2018 ontdekte ik padel en het duurde niet lang of deze nieuwe sport groeide uit tot een echte passie. Ik begon deel te nemen aan tornooien en ondertussen speel ik mee in de hoogste vrouwen reeks in België.

Sinds ik mijn trainerscursus afrondde geef ik regelmatig padel les zowel aan particulieren als aan bedrijven.. Mijn persoonlijke ambitie is om iedereen die les volgt constant te laten bijleren en om zelf te groeien als trainer. Als gediplomeerd performance coach streef ik een gezonde en energieke levensstijl na.

Mijn troeven als trainer: het aanleren van de juiste techniek en tactiek maar bovenal mensen spelplezier geven en motiveren.

Mijn motto: waar een wil is, is een weg! Iedereen die wil, kan padellen op zijn of haar niveau en volgens zijn of haar doelstellingen.

Arno Haubourdin

Ik begon als vijftienjarige met padel omdat mijn ouders me eens mee hadden gevraagd. Als kind speelde ik tennis, daarna ook voetbal op het hoogste niveau. Ik maakte snel progressie in padel. 2022 was een topjaar voor mij, zo werd ik Belgisch kampioen in de U18 en mocht ik met de nationale selectie mee naar Valencia voor het EK waar we een vierde plek behaalden.

Momenteel ben ik nog P700, maar speel al mee op P1000 niveau. Sinds een jaar heb ik mijn trainersdiploma en hiermee wil ik anderen warm maken voor de sport. Zoals ik altijd zeg “padel wordt pas leuk als je het spelletje begrijpt”. In mijn lessen heb ik het zowel over de technische als de tactische zaken, maar vooral plezier staat centraal, dat is een groot onderdeel tot succes.

Placeholder

Yannick Laevaert

Een halfjaar na de start van de covid pandemie en daarmee samenlopend de padelhype, ben ik ook op de trein gesprongen. Eerst door vooral wat recreatief te spelen om dan in februari 2022 mijn eerste tornooi te spelen in de P100. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met spelen (want het is zo leuk en verslavend) en ben ik elke klassementsperiode een klassement gestegen. Zo ben ik ondertussen aanbeland in de P500.

Ik ben in 2024 gestart met lesgeven na het volgen van de trainerscursus van Tennis & Padel Vlaanderen. Zoals in de cursus geleerd staan ook in mijn lessen zowel techniek, tactiek als fun centraal.

Tot snel bij Bola Padel!

Placeholder

Dimitri

coming soon :-)